Home

Veelgestelde vragen

De coverband of DJ voor uw feest – veelgestelde vragen!


Ik wil een optie plaatsen?
Indien u een optie wilt plaatsen, kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de contactpagina invullen. Wanneer u een offerte per mail aanvraagt gelieve het volgende te vermelden:
– datum feest/evenement;
– betreffende artiest(en);
– plaats feest/evenement;
– uw telefoonnummer.

Hoe lang is een optie geldig?
Een optie is doorgaans 14 dagen geldig. Afhankelijk van de tijd tussen het aanvragen van de optie en het daadwerkelijk optreden, kan de optie in sommige gevallen verlengd worden met 14 dagen.

Hoe boek ik entertainment?
Entertainment kan per mail of telefoon geboekt worden. Nadat u de boeking heeft geplaatst, sturen we u het optreedcontract, de algemene voorwaarden en de factuur toe.

Is er een mogelijkheid om entertainment live te zien?
Veelal is het mogelijk om entertainment live in actie te zien alvorens een boeking plaatst. U kunt contact met ons opnemen over waar en wanneer het entertainment/de artiesten/bands te zien zijn.

Wat is het verschil tussen een besloten optreden en een openbaar optreden
Een besloten optreden is niet toegankelijk voor iedereen; alleen genodigden (bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of trouwfeest). Openbare optredens zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Na het plaatsen van een boeking ontvangt u een factuur per post welke uiterlijk 8 dagen voorafgaand aan het optreden voldaan moet zijn.

Worden er reiskosten berekend of is dit bij de prijs inbegrepen?
De op deze website genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten tot 75 km vanaf Papekop (heen en terug – 150 km). Daarna wordt er Euro 0,25 per gereden km per auto doorberekend. Boekdieband.nl verzorgt boekingen in Utrecht, Groningen, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant, Friesland en Flevoland. Voor de Waddeneilanden en buitenlandoptredens gelden andere reiskosten tarieven.