Home

Trouwlocaties

Top 3 – trouwlocaties!

Boekdieband.nl komt voor bruiloften en events regelmatig op de mooiste plekken in  Nederland! Maar wat vinden wij nou de mooiste, gezelligste, meest gastvrije trouwloacties met een aangename akoestiek en vriendelijk personeel voor jullie bruiloft?

Hier volgt onze persoonlijke top 3:

Kasteel Wijenburg – Echteld

Kasteel Wijenburg is wat ons betreft dè trouwlocatie van Nederland! Een knus en sfeervol kasteel, een mooie omgeving en supervriendelijk personeel. De bands Carrousel en Act on Demand (te boeken via Boekdieband.nl) hebben hier zeer vaak livemuziek verzorgd voor diverse bruiloften. 

 

 

Badhotel Renesse

Gastvrijheid, heerlijk eten en sfeervol! Dat is Badhotel Renesse! Heerlijk gelegen aan de Zeeuwse kust! Onze bands Carrousel en Act on Demand hebben hier waarschijnlijk al meer dan 25 keer opgetreden. Dus ben je voor je bruiloft op zoek naar een locatie waar alles klopt en waar je ook nog eens je gasten kunt laten overnachten; dan is Badhotel zeker de moeite waard!

Brasserie Bries - toptrouwlocatie - optredens coverband Act on Demand en Carrousel

Het Koelhuis – Zutphen

Deze oude fabriek is door de huidige eigenaren omgetoverd tot een geweldige evenementenlocatie / trouwlocatie. Alle ruimtes hebben hun mooie oude industriële karakter behouden, maar ondertussen zijn deze ruimtes van alle gemakken voorzien en akoestisch behandeld. Hierdoor is een bruiloft of event vieren in Het Koelhuis zeer aan te raden. Dit in combinatie met het heerlijke eten en de enorme gastvrijheid, maakt deze locatie zeer geschikt voor jullie huwelijksfeest!

 

Koelhuis - trouwlocatie - Zutphen - coverband Act on Demand - bruiloft bedrijfsfeest