Home

Bands & artiesten

Carrousel DUO - achtergrondmuziek voor uw event, bedrijfsfeest en bruiloft

Carrousel DUO

, , , , ,

Carrousel DUO - achtergrondmuziek voor uw event, bedrijfsfeest en bruiloft

De beste easy listening met klasse voor uw event of congres.

Bent u op zoek naar goede en betaalbare live muziek voor uw event, bruiloft, borrel of receptie? En moet er ook ruimte blijven voor een goed gesprek? Dan is Carrousel DUO voor u de perfecte keuze. Carrousel DUO speelt de beste easy listening en achtergrondmuziek. En dat op elk gewenst volume. Dus organiseert u een netwerkborrel, nieuwjaarsreceptie, kerstborrel of congres? Dan is Carrousel de juiste muzikale en betaalbare keuze. Ook voor de muzikale invulling van uw trouwceremonie of receptie zit u goed met Carrousel.

Repertoire:

Carrousels repertoire bestaat uit de beste easy listening en jazz songs. De beste hits van Michael Bublé, Stevie Wonder, Norah Jones, Sting staan op het repertoire. Op elk gewenst volume!

Topmuzikanten:

De muzikanten van Carrousel hebben gewerkt met artiesten als Karin Bloemen, Van Velzen, Trijntje Oosterhuis, Cor Bakker en vele andere artiesten. Zo heeft de pianist van Carrousel gestudeerd bij Clare Fisher, de arrangeur van Michael Jackson en Prince. De zangeres van Carrousel kan men kennen van haar succesvolle deelname aan The Voice of Holland.